Zoeken:  
Talen:    Nederlands  English  Deutch  Russian  
Winkelwagen:
0 Items
Op lasproces
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken

1
 

Information


Wie zijn wij en wat willen wij voor u doen ?1

Het van origine Zweedse ESAB levert producten van Europese A-TOP kwaliteit die met name geschikt zijn voor de industriële gebruiker en een hoge prijs/kwaliteit verhouding waarborgen waardoor de economische efficiëntie van deze producten ongeëvenaard is. 

laselektrodenlasdraden.nl heeft tot doel de standaard ESAB lasmachines, plasmasnijmachines en het direct benodigde functionele toebehoren op een eenvoudige, snelle en effectieve manier zo goedkoop mogelijk bij de gebruiker te krijgen.

Bij laselektrodenlasdraden.nl hebben wij er alles aan gedaan een efficiënte low-cost structuur te bereiken waardoor het mogelijk is geworden ESAB producten tegen de meest gunstige prijs aan te bieden en te leveren. Daar waar mogelijk betrekken wij de ESAB producten direct vanuit de fabriek waarin zij gefabriceerd worden zonder onnodige tussenstations of overbodige schakels.

Met name de hooggekwalificeerde vakman kan door gebruik te maken van de laselektrodenlasdraden.nl - Webshop, zijn ESAB producten tegen scherpe prijzen en gunstige voorwaarden in kopen en zodoende zijn voordeel pakken.

Simpelweg industriële TOP-kwaliteit ESAB-producten met een aanmerkelijk voordeel en snel accuraat in huis.

Verzendtijden optimaal, beter dan elders !

De meeste gebruikers van ESAB industriële producten zijn bedrijven. Onze klanten zullen dan ook in verreweg de meeste gevallen bedrijven zijn. Business to Business dus.

In een business to business omgeving zijn bedrijven vanuit hun organisatie er aan gewoon om op rekening geleverd te krijgen. Aan deze wens willen wij graag voldoen en om dit optimaal voor alle partijen te laten verlopen, wordt door laselektrodenlasdraden.nl bij elke bestelling waarbij het verzoek tot levering op rekening wordt gedaan, een toetsing van de kredietwaardigheid van de opdrachtgever gedaan. Bij deze toetsing is de opdrachtgever c.q. koper niet betrokken noch wordt zijn medewerking daarbij gevraagd. De toetsing neemt binnen laselektrodenlasdraden.nl circa 2 werkdagen in beslag.
Bij vooruitbetaling en dus ook betaling via Ideal wordt géén kredietwaardigheidtoetsing uitgevoerd.

De gegevens van de financiële kredietwaardigheidtoetsing zijn en blijven uitsluitend en alleen bestemd voor laselektrodenlasdraden.nl en zullen ten allen tijden volledig behandeld worden conform de privacywetgeving.

De ESAB machines zijn bijna allemaal modulair opgebouwd. De machines worden in onze werkplaats volledig opgebouwd, las- / snijklaar gemaakt en zowel op de testbank getest alsmede ook in de praktijk mee gelast en gesneden alvorens ze worden verzonden.

Normaliter verzenden wij binnen 8 werkdagen echter indien bepaalde componenten niet voorradig zijn, verzoeken wij u rekening te houden met een uitlopende standaard verzendtermijn van 20 werkdagen. Indien afwijkende verzendtijden worden voorzien, melden wij u dit binnen 3 werkdagen waarop U de mogelijkheid heeft de bestelling alsnog geheel kosteloos schriftelijk te annuleren.

Ten allen tijden mag u van ons verwachten dat wij uw bestelling met de grootste snelheid en zorgvuldigheid zullen behandelen.

Uw ESAB order bij ons in de beste handen.

Prijzen en betaling, een groot gemak !

In verband met het feit dat laselektrodenlasdraden.nl nagenoeg onmogelijk een juist oordeel kan vormen over de kredietwaardigheid van particulieren, geldt voor particulieren dat zij uitsluitend kunnen betalen middels vooruitbetaling middels IDEAL of eventueel vooruitbetaling op hun eigen wijze.

Bedrijven hebben naast vooruitbetaling middels IDEAL of vooruitbetaling op eigen wijze de mogelijkheid om op rekening geleverd te krijgen. Er dient in het laatste geval betaald te worden uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum. Bij elke bestelling met het verzoek tot levering op rekening, zal laselektrodenlasdraden.nl de kredietwaardigheid van de klant toetsen hetgeen bepalend is voor daadwerkelijk levering op rekening.

Omdat verreweg de meeste relaties van laselektrodenlasdraden.nl bedrijven in een business to business omgeving zijn, presenteren wij onze prijzen exclusief het geldende B.T.W. tarief. Ook worden bijzondere kortingen uitsluitend verleent over het bedrag exclusief B.T.W.

Indien u geen bedrijf bent verzoeken wij u daaraan rekenschap te nemen. Bij het afrekenen c.q. betalen wordt het B.T.W. bedrag en percentage uiteraard apart expliciet maar dus additioneel vermeld.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat wij U of uw bedrijf op grond van onze financiële kredietwaardigheidtoetsing niet op rekening kunnen leveren. Dit zegt helemaal niets over U of uw bedrijf maar zegt slechts iets over de criteria die wij hanteren. In zo’n geval ontvangt u van ons een bericht dat wij u niet op rekening kunnen leveren en zullen wij u adviseren vooruit te betalen, bijvoorbeeld middels het eenvoudige en betrouwbare IDEAL systeem om zodoende alsnog uw voordeel te kunnen genieten.

Indien u niet per IDEAL of vooruit wenst te betalen heeft u de mogelijkheid om, binnen
3 werkdagen na deze melding, de bestelling kosteloos schriftelijk te annuleren.

Kortom duidelijke scherpe prijzen en betalingsgemak.

Voor gedetailleerd informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze Leveringsvoorwaarden op deze Webshop.

 

Volgende